بر اساس آمارها و مستندات موجود اقدامات انجام شده در مدت مسئولیت دکتر شهرام صیادی در راستای محرومیت زدایی از بخش بهداشت و درمان استان البرز بوده است.
اقدامات دکتر صیادی در راستای محرومیت زدایی از بخش بهداشت و درمان البرز بوده است/ البرز نیازمند توجه و نگاه ملی به بخش بهداشت و درمان است
دنیای هوادار , 9 دی 1403 ساعت 12:56
بر اساس آمارها و مستندات موجود اقدامات انجام شده در مدت مسئولیت دکتر شهرام صیادی در راستای محرومیت زدایی از بخش بهداشت و درمان استان البرز بوده است.
به گزارش صدای صنعتگر، استان البرز یکی از استانهای محروم در زمینه بهداشت و درمان است، مرحویمت این استان در سرانه تخت بیمارستانی به توجه به مهاجرت سالانه هیپ گه پاسخگوی نیاز این استان نبوده و تهران و برخی استانهای پیشرو مقصد بیماران استان البرز بوده است.
در سالهای اخیر با پیگیری های انجام شده سرانه تخت بیمارستانی افزایش یافته و البرز در حال سیر در مسیر محورمیت زدایی از بخش پر چالش بهداشت و درمان است، اما هنوز تا رسیدن به نقطه ایده ال فاصله بسیار زیاد است.
وقتی صحبت از سلامت و درمان در استان البرز به میان میآید، کمتر کسی پیدا میشود که نام دکتر شهرام صیادی را نشنیده باشد. مردی که در سالهای اخیر، آنچنان پای حرف و عمل خود ایستاد که حتی در مقابل سنگین ترین فشارها و تهدیدها جا نزد.
داستان دکتر صیادی، داستان کسی است که میتوانست کار آسانتری را انتخاب کند و به ساز مخالفانش برقصند، اما تصمیم گرفت در برابر تمام موانع بایستد و کاری کند که البرز و مردمش سرانجام به میراثی باشکوه و شایسته در حوزه سالمت دست یابند.
گامانایف؛
پرچمی بر قله درمان سرطان از نخستین اقداماتی که نام دکتر صیادی را به نمادی برای پیشرفت در حوزه علوم پزشکی البرز تبدیل کرد، ورود نخستین دستگاه گامانایف فوق پیشرفته به این استان بود. دستگاهی که میتوان آن را معجزهگر درمان سرطان نامید.
فناوریای که در تمام دنیا، امید به درمان بسیاری از انواع سرطان را بدون نیاز به جراحی و با کمترین هزینه به بیماران هدیه داده است.
اما داستان گامانایف در البرز چیزی فراتر از یک نوآوری پزشکی است.
بسیاری نمیدانند که این دستگاه قرار بود از البرز جابجا شود و به استان دیگری منتقل شود. نام البرز، حتی در نقشههای رسمی برای استقرار گامانایف جایی نداشت! فشارها، تهدیدها و البیها برای برداشتن این دستگاه از البرز به اوج خود رسید. این دستگاه به قدری ارزشمند بود که هر کسی تالش میکرد آن را به نفع استان و گروه خود مصادره کند. اما دکتر صیادی، در اوج این جدالها، تصمیم گرفت این دستگاه باید در البرز بماند. او برای حفظ این میراث، تمام توان خود را به کار گرفت. از چانهزنیهای بیپایان با مسئوالن و بخشهای مختلف دولتی گرفته تا بسیج نیروهای بخش خصوصی برای تأمین هزینههای سنگین این پروژه. حدود ۹۰۰ میلیارد لایر سرمایهگذاری برای این دستگاه شد و این در حالی بود که فشارها برای منصرف کردن او از این اقدام همچنان ادامه داشت. پافشاری تا پای عزل و محاکمه! این تصمیم، اما بیهزینه نبود. تالشهای دکتر صیادی برای حفظ دستگاه گامانایف در البرز، دشمنان زیادی برای او تراشید. افرادی که هرگونه پیشرفت در این استان را تهدیدی برای منافع خود میدیدند. فشارها به حدی رسید که او تا پای عزل و محاکمه رفت. هجمههایی که از سوی برخی افراد پرنفوذ اما پشتپرده هدایت میشد، به دنبال تخریب او و شکستن عزمش بودند؛
اما او جا نزد. این نکتهای است که در تمام داستانهایش تکرار میشود. جا نزد، چون میدانست اگر گامانایف از البرز برود، امید هزاران بیمار سرطانی این استان با آن خواهد رفت.
این دستگاه، نمادی شد برای ایستادگی یک مدیر در برابر جریانهای مافیایی و فشارهای سیاسی. تنها بیمارستان سوختگی البرز
جنگی دیگر برای امید داستان گامانایف تنها بخشی از اقدامات او بود. در حوزه دیگری، او توانست بیمارستان شهید مدنی کرج را به تنها مرکز درمان سوختگی در البرز تبدیل کند.
استانی که در آن هر سال هزاران نفر قربانی حوادث سوختگی میشوند، حال یک پایگاه استاندارد و مجهز دارد که میتواند جان بسیاری را نجات دهد. او همچنین توانست با افزایش خدمات ترمیمی در بیمارستانهای دیگر مانند بیمارستان کوثر، قدمهای بزرگی برای کاهش عوارض و هزینههای درمانی بیماران بردارد.
دکتر صیادی بارها تأکید کرده است که پیشگیری و آموزش، اصلیترین راه حل برای کاهش آسیبهای سوختگی است. او توانست پویشهای متعددی را در این زمینه راه اندازی کند و مردم را با اصول سادهای که میتواند جانشان را نجات دهد، آشنا کند.
با تمام این خدمات، عدهای هستند که نمی خواهند افرادی چون دکتر صیادی در البرز باقی بمانند.
آنها که منافعشان در هرج و مرج، کمبود امکانات و بی برنامگی است، از وجود مدیرانی چنین خستگی ناپذیر به وحشت میافتند.
این افراد که به جای سالمت مردم، به فکر پر کردن جیبهای خود هستند، همواره تالش می کنند تا با پرونده سازیها، شایعه پراکنی ها و فشارهای پشت پرده، خادمانی چون صیادی را از میدان به در کنند.
براستی، اینها که هستند؟ آن ها که یک پایشان پشت سلول ِ های فساد است و پای دیگرشان پشت درهای اتاقهای تاریک تصمیم گیری؟ چرا باید دستگاهی چون گامانایف، که میتواند جان هزاران نفر را نجات دهد، در این استان نماند؟
انتهای پیام/
کد مطلب: 1765