کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

آغاجاری و بید بلند؛ گامی بلند در مسیر رفع ناترازی انرژی و جمع‌آوری گازهای مشعل

2 ارديبهشت 1404 ساعت 9:13

نشست مشترک مدیران شرکت نفت و گاز آغاجاری، شرکت پالایش گاز بید بلند خلیج فارس و شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی، با هدف بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، روز یکشنبه ۳۱ فروردین‌ماه برگزار شد.



به گزارش صدای صنعتگر، در ادامه این نشست که با حضور مدیران ارشد شرکت‌های پیمانکاری فعال در طرح‌های جمع‌آوری گازهای مشعل در محدوده عملیاتی شرکت نفت و گاز آغاجاری برگزار شد، روند اجرایی پروژه‌ها مورد ارزیابی قرار گرفت.
سید محسن دهبان‌پور، مدیرعامل شرکت نفت و گاز آغاجاری، با اشاره به اهمیت این پروژه‌ها در چارچوب سیاست‌های دولت چهاردهم، اجرای طرح‌های جمع‌آوری گازهای مشعل را گامی موثر در جهت رفع ناترازی انرژی، جلوگیری از هدررفت منابع و خلق ثروت و ارزش افزوده برای کشور عنوان کرد.
وی با تأکید بر ظرفیت بالای هلدینگ خلیج فارس در توسعه صنعت نفت، افزود: روحیه جوان و خلاق نیروهای این مجموعه، جان تازه‌ای به پروژه‌های صنعت نفت بخشیده است.
دهبان‌پور همچنین با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید»، اظهار کرد: امسال از منظر اعتقادی و عملیاتی، سالی کلیدی برای صنعت نفت است و باید از همه ظرفیت‌ها برای دستیابی به تولید حداکثری بهره بگیریم.
در این نشست، مجری طرح‌های جمع‌آوری گازهای مشعل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، با تشریح اقدامات انجام‌شده در پروژه‌های مرتبط با شرکت آغاجاری گفت: در حال حاضر احداث ۱۰ ایستگاه تقویت فشار گاز و نم‌زدایی در این منطقه در جریان است که با بهره‌برداری از آن‌ها، بیش از ۳۵۰ میلیون فوت‌مکعب در روز گازهای همراه جمع‌آوری خواهد شد.
وی همچنین به پروژه‌های اجراشده در میدان‌های رگ سفید، پازنان، آغاجاری و رامشیر اشاره کرد و افزود: تنها در پروژه رگ سفید، ظرفیت جمع‌آوری به بیش از ۱۲۵ میلیون فوت‌مکعب در روز می‌رسد و در پروژه آغاجاری ۱۳۴۵ نیز بیش از ۱۲۰ میلیون فوت‌مکعب در روز گاز همراه جمع‌آوری خواهد شد.
مدیر طرح جمع‌آوری گازهای مشعل در شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی نیز در این نشست، با قدردانی از میزبانی شرکت آغاجاری، گفت: پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، یک پروژه فرا‌ملی و استراتژیک است که با تلاش جوانان و متخصصان داخلی، با هدف جمع‌آوری بیش از ۶۵۰ میلیون فوت‌مکعب گاز در روز در حال اجراست.
باستانی با اشاره به اشتغال‌زایی بیش از ۳۵۰۰ نفر در قالب ۱۹ پیمانکار EPC در وسعت سه استان کشور، اظهار کرد: سال ۱۴۰۳، سالی سرنوشت‌ساز برای این طرح بزرگ است و بر اساس تعهدات ارائه‌شده به وزارت نفت، بخش عمده‌ای از پروژه‌ها باید تا پایان سال به بهره‌برداری برسند.
وی خاطرنشان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، در سال ۱۴۰۴ بیشترین میزان جمع‌آوری گازهای مشعل در حوزه جغرافیایی شرکت آغاجاری انجام خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود این رقم به بیش از ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب در روز برسد.
انتهای پیام/


کد مطلب: 1996

آدرس مطلب :
https://www.sedayesanatgar.ir/news/1996/آغاجاری-بید-بلند-گامی-مسیر-رفع-ناترازی-انرژی-جمع-آوری-گازهای-مشعل

صدای صنعتگر
  https://www.sedayesanatgar.ir