معاون سازمان ملی استاندارد گفت: استانداردی برای روغن خوراکی با کاربرد «پخت و پز، سالاد و سرخ کردنی» با عنوان روغن سه کاره وجود ندارد.
معاون سازمان ملی استاندارد:
روغن خوراکی سه کاره استاندارد نیست
سازمان ملی استاندارد , 30 آذر 1399 ساعت 16:46
معاون سازمان ملی استاندارد گفت: استانداردی برای روغن خوراکی با کاربرد «پخت و پز، سالاد و سرخ کردنی» با عنوان روغن سه کاره وجود ندارد.
به گزارش صدای صنعتگر ،مشخصات درج شده بر روی فرآورده روغن سرخ کردنی با نام تجاری «اولترا هایلی» محصول واحد تولیدی طبیعت سبز پارس کهن با استاندارد ملی ایران به شماره ۴۱۵۲ با عنوان «روغن سرخ کردنی- ویژگیها و روشهای آزمون» مغایرت دارد.
بنا بر این گزارش، وحید مرندی مقدم، معاون نظارت بر اجرای استاندارد با بیان اینکه برای روغنهای خوراکی با کاربردهای مختلف، استانداردهای ملی جداگانه تدوین شده است، گفت: استانداردی برای روغن خوراکی با کاربرد «پخت و پز، سالاد و سرخ کردنی» با عنوان روغن سه کاره وجود ندارد.
مرندی مقدم اضافه کرد: انواع روغنهای مایع از جمله روغن سویا، آفتابگردان، کانولا و مخلوط این روغنها با نام روغن مایع مخلوط (مورد مصرف برای پخت و پز و سالاد) روغن مخصوص خانوار (مورد مصرف برای پخت و پز) و روغن سرخ کردنی (مورد مصرف سرخ کردن) معرفی میشوند.
معاون نظارت بر اجرای استاندارد با اشاره به تبلیغ روغن سرخ کردنی با نام تجاری «اولترا هایلی» محصول واحد تولیدی طبیعت سبز پارس کهن با عنوان روغن سه کاره در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران توضیح داد: سازمان ملی استاندارد ایران هیچ گونه تاییدیه ای به «روغن مصرفی سه کاره» نداده است و این عبارت که باعث القا شبهه کیفیت برای مصرف کنندگان میشود، مورد تأیید سازمان ملی استاندارد ایران نیست.
مصرف کنندگان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مقررات استانداردهای ملی به پرتال این سازمان به نشانی isiri.gov.ir مراجعه نمایند.
کد مطلب: 23