کد مطلب : ۱۵۹۸
plusresetminus
رئیس پژوهشگاه توسعه صنایع شیمیایی ایران با اشاره به کاهش بودجه پژوهش و تحقیقات در کشور گفت:30 محصول پژوهشکده صنایع شیمیایی آماده تجاری سازی است.
30 محصول پژوهشکده صنایع شیمیایی آماده تجاری سازی است/10 درصد ارزش افزوده دنیا در حوزه مواد شیمیایی است

   به گزارش صدای صنعتگر، نجمه یزدانفر در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد با گرامیداشت روز خبرنگار و تبریک این روز اظهار داشت: اهمیت اطلاع‌رسانی و همکاری رسانه‌ها برای معرفی ظرفیت‌های پژوهشکده بسیار مورد تاکید است.

  وی در ادامه به فعالیت‌های پژوهشکده در زمینه تولید محصولات شیمیایی و خدمات آزمایشگاهی پرداخت و از برنامه‌های آینده برای توسعه زنجیره ارزش مواد شیمیایی و امنیت غذایی سخن گفت.
رئیس پژوهشگاه توسعه صنایع شیمیایی ایران به نیاز همکاری صنایع و سرمایه‌گذاران برای پیشبرد اهداف پژوهشکده تصریح کرد: پـژوهشکده توسعه صنایع شیمیایـی ایران، اولین پژوهشکده جهاد دانشگاهـی است که موافقت قطعـی آن حدود ٣٠ سال گذشته از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ شد.
وی افزود: مرکز خدمات تخصصی آنالیز شیمیایی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی با راه اندازی و فعال سازی آزمایشگاه آنالیز دستگاهی پژوهشکده، با تمرکز اولیه بر خدمات رسانی به طرح‌های پژوهشی شروع به فعالیت کرد. 
یزدانفر گفت: خدمات رسانی این آزمایشگاه در سالهای آتی با برگزاری دوره های آموزشی مهارت‌های آزمایشگاهی و سرویس دهی آزمایشگاهی به دانشجویان و مراکز آموزشی و پژوهشی توسعه، موفق به اخذ گواهینامه آزمایشگاه همکار از سازمان ملی استاندارد شد.
یزدانفر با اشاره به همکاری مشترک با سازمان ملی استاندارد ایران، تصریح کرد: در حال حاضر این مرکز به عنوان آزمایشگاه همکار سازمان ملی استاندارد فعالیت دارد.
وی اضافه کرد: پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، سازمانی است پژوهشی و دانش بنیان که در توسعه علم و فناوری گام برمی‌دارد و همچنین پیشرو و تأثیرگذار در تجـاری‌سازی یافته‌های پژوهشی در حوزه صنایع شیمیایی است.
یزدانفر با اشاره به ماموریت های محوله پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران گفت: پژوهـش کـاربردی و توسـعه‌ای و ایجاد دانـش فنـی در حوزه صنایع‌ شیمیایـی و زمینه‌های تخصصی مرتبط، استفاده کارآمد از نتایـج پژوهش در ارائه خدمات تخصـصی، فنی و مهنـدسی، تولید نیمه‌صنـعتی و تجـاری‌سازی یافته‌های پژوهشی و انتقال تجربه از طریق آموزش و انتشار نتایج پژوهش از جمله ماموریت های محوله این مرکز تحقیقاتی است.
رئیس پژوهشگاه توسعه صنایع شیمیایی ایران با اشاره به کاهش بودجه پژوهش و تحقیقات گفت: پژوهش هزینه بر است و این امر در تمام کشورها وجود دارد و گاها دیده شده که در بعضی کشورها با توجه به اهمیت تحقیق و پژوهش به پژوهشگر چک سفید امضاء می‌دهند اما در کشور ما به علت مشکلات اقتصادی با کاهش بودجه پژوهشی در حال فعالیت هستیم. 
وی افزود: با وجود لزوم حمایت مالی دولت در حوزه پژوهش اما با درآمد اندک حاصل از پژوهش در راستای حل مشکلات صنایع و توسعه و ارتقاء کیفیت محصولات، تلاش می‌کنیم.
این پژوهشگر با اشاره به درآمد حاصل از خدمات تخصصی، آموزش و تولید، اظهار داشت: تا کنون بالغ بر ۳۰ محصول آماده تجاری سازی است که بخشی از آن به تولید انبوه رسیده است.
وی گفت: با توجه به اهمیت عرضه مواد شیمیایی، ارزش تولید این مواد ویژه، ۱۰ درصد ارزش افزوده دنیا را از آن خود کرده است.
وی با اشاره به اینکه در حوزه بخش خدمات آزمایشگاهی و امنیت غذایی یکی از بهترین زیر ساخت های لازم را داریم، ادامه داد: تولیدات مواد طبیعی و عصاره‌ها و اسانس های موثره گیاهی با شتاب بسیار خوبی در حال اجرا است و فعالیت ‌های جدیدی که قصد پیگیری داریم که نیازمند حمایت رسانه مسئولان است، یکی از این موارد تکمیل زنجیره ارزش مواد شیمیایی است.
 وی گفت: ارزش صنایع شیمیایی در اقتصاد و تولیدات مواد شیمیایی ۱۰ درصد ارزش افزوده دنیا است و تعداد زیادی از صنایع به این حوزه وابسته است که در ایران اینگونه نیست و باید در این زمینه توجه بیشتری انجام شود.
 یزدانفر با اشاره به اینکه آمادگی این را داریم که در این حوزه نقش راهبر را داشته باشیم و با تولید مواد شیمیایی بخسی از نیاز کشور را تامین کنیم ، افزود: ما آماده ایم محصولات شیمیایی استراتژیک را تامین کنیم و نیاز شرکتهای داخلی را تامین کنیم.
خیرین برای راه اندازی مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه یاری کنند
وی با بیان اینکه از خیرین انتظار کمک و مساعدت داریم، گفت: کمک به تکمیل زیر ساخت موسسه پژوهشی و آموزشی خواسته ما از خیرین است.
 وی با بیان اینکه پایش آلایندگی‌های نوظهور در دستور کار قرار گرفته است، تصریح کرد:   بحث دانش فنی ایجاد آب شیرین کن خورشیدی در این موسسه به نتیجه رسیده و در حوزه  ذخیره سازهای انرژی برای خودروهای دستارود خوبی در حوزه خازنهای ذخیره به نتیجه رسیده است، در این بخش آماده همکاری مشترک هستیم.
انتهای پیام/
https://sedayesanatgar.ir/vdce.o8zbjh8nv9bij.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما