صدای صنعتگر- نایب رئیس اتاق بازرگانی استان البزر با بیان اینکه گردشگری البرز مورد بی توجهی قرار گرفته است ،گفت: در معرفی صنایع و ظرفیتهای گردشگری و صنایع دستی البرز ضعیف عمل شده است.
به گزارش صدای صنعتگر، یداله مالمیر در دوازدهمین نشست کمیسیون گردشگری و اقتصاد هنر اتاق بازرگانی البرز که با حضور مسئولانی از استانداری و میراث فرهنگی البرز برگزار شد، با اشاره به اینکه البرز به عنوان استان سی و یکم جزو کوچکترین استان های کشور است، گفت: اما از نظر زیرساخت های گردشگری و صنعت البرز یکی از استان های رده اول کشور است.
وی در ادامه افزود: از گذشته تاکنون به گردشگری البرز توجه خاصی نشده و این استان تنها یک گذرگاه عبوری برای مسافران بوده است.
نائب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز بیان کرد: محور کرج- چالوس و منطقه طالقان از جمله ظرفیت های گردشگری البرز است که متاسفانه از این پتانسیل ها به نفع استان استفاده نشده است؛ در حالی که خیلی از شهرهای کشور از کوچکترین ظرفیت ها برای توسعه گردشگری استفاده می کنند.
وی با اشاره به اینکه کمیسیون گردشگری و اقتصاد هنر اتاق بازرگانی البرز نمی تواند در زمينه توسعه گردشگری و بهبود وضعیت صنایع دستی قانونی وضع کند، عنوان کرد: اما به عنوان یک بازوی مشورتی می تواند به بخش دولتی در تصمیم سازی ها برای این حوزه ها مشورت دهد.
مالمیر با تاکید بر اینکه در راستای توسعه گردشگری و صنایع دستی البرز نباید فرصت ها را از دست بدهیم، بیان کرد: به عنوان نمونه در حاشیه اتوبان کرج- قزوین می توانیم جایگاه هایی را برای نمایش و فروش صنایع دستی استان راه اندازی کنیم.
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی البرز گفت: اکنون در محور کرج- چالوس تنها برای صرف غذا و پذیرایی از مسافران کاربری هایی از جمله واحدهای پذیرایی تعریف شده است ؛ در حالی که در این محور ظرفیت بسیاری برای عرضه محصولات صنایع دستی استان وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه شیوع کرونا خیر و شرهای زیادی برای کشورمان به همراه داشته است، گفت: خیرش این بوده که ایران گردی توسط خیلی از هموطنان جایگزین انجام مسافرت های خارجی شد.
مالمیر با تاکید بر اینکه در بخش اطلاع رسانی و تبلیغات در حوزه های مختلف استان از جمله معرفی صنایع و ظرفیت های گردشگری و صنایع دستی ضعیف عمل شده است، بیان کرد: به عنوان نمونه از ۳هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی موجود در البرز بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد فعال است، اما از ظرفیت های تولیدی بخشی از این صنایع باخبر نیستیم.
وی تشریح کرد: امروز بودجه مالی سال ۱۴۰۰ اتاق بازرگانی البرز بررسی شد و در قالب آن قرار است بخشی از این بودجه در اختیار کمیسیون های تخصصی قرار داده شود تا بتوانند اقداماتی سازنده را بر اساس برنامه هایی که دارند به پیش ببرند.
نائب رئیس اتاق بازرگانی البرز افزود: نمایشگاه مجازی توسط اتاق بازرگانی البرز در ابتدای سال ۱۴۰۰ شروع به فعالیت خواهد کرد که در قالب آن مباحثی از جمله تبلیغات و ارائه نمونه کار و محصولات حوزه های مختلف از جمله گردشگری و صنایع دستی انجام خواهد شد.