کد مطلب : ۱۶۲۱
plusresetminus
  عضو هیات مدیره انجمن تخصصی صنایع همگن سلولزی البرز قطع موردی و مستمر برق در شهرک صنعتی اشتهارد و دیگر شهرک های صنعتی استان را ضربه به تولید، اشتغال و اقتصاد استان عنوان کرد.
قطع برق به اقتصاد و اشتغال البرز ضربه وارد کرده است
 به گزارش صدای صنعتگر، پدرام مهدی زاده که عضویت در هیأت‌مدیره خانه صمت البرز را نیز بر عهده دارد با ذکر این نکته که قطع برق صنعتگران استان را کلافه کرده است گفت: همراه با قطع برق خطوط تولید متوقف و صنعتگران را دچار خسارات خرد و کلان وارد می کند.
وی افزود: همراه با کاهش روند تولید ، کارفرما ها برای پیشگیری از خسارت بیشتر چاره ای ندارند جز آنکه کارخانه را به حالت نیمه تعطیل درآورند و این مشکل متاسفانه با چالش جدی اخراج کارگران مازاد و رشد بیکاری در استان همراه شده است
وی اظهار کرد: وضعیت اسفبار ناشی از قطع برق در شهرک صنعتی اشتهارد گهگاه تا چهار روز متوالی ادامه دارد و این مشکل همواره ضربه ای غیر قابل تحمل به بخش تولید و اقتصاد استان وارد کرده است.
مهدی زاده حضور فعال حاکمیت در تامین زیرساخت های لازم از جمله برنامه ریزی برای تامین برق و گاز بخش صنعت را از ضروریات دستیابی به رونق اقتصاد عنوان کرد.
وی گفت: شعار رشد ، تقویت ، توسعه و رونق اقتصاد هنگامی تحقق می یابد که حاکمیت برای تامین نیازهای ضروری بخش تولید، صنعت و تجارت طرح ها و برنامه های مناسب و کارآمدی را در دستور کار قرار دهد.
وی افزود: سال های متمادی است که  به لحاظ کم توجهی ها در تامین زیرساخت‌ها، صنعتگران در فصل گرما با کمبود برق و در فصل سرما با کمبود گاز مواجه اند.
عضو هیات مدیره انجمن تخصصی صنایع همگن سلولزی البرز ادامه داد: یکی از دلایل بالا رفتن هزینه تمام شده محصولات و روند افزایش قیمت ها در بازار مصرف ناشی از مشکلاتی است که در حوزه تامین انرژی خودنمایی می کند.
مهدی زاده گفت: خاموشی‌ های مکرر در صنایع، هزینه کارگر و قیمت تمام شده را بالا می‌برد و در این میان این مصرف کنندگان هستند که مجبورند برای خرید نیازهایشان از بازار مصرف وجوه اضافی پرداخت کنند
وی افزود: بر اساس ماده ۲۵ قانون بهبود محیط کسب و کار هنگام کمبود برق، واحدهای تولیدی ، صنعتی و کشاورزی نباید در اولویت قطع برق قرار گیرند ، اما متاسفانه بر خلاف این قانون، هنگام کمبود برق ابتدا برق واحدهای تولیدی قطع می شود.
وی در بخش دیگر از اظهاراتش از شهرک صنعتی اشتهارد به وسعت 1400 هکتار به عنوان بزرگترین شهرك صنعتی كشور نام برد و گفت: این شهرک صنعتی با گنجایش 3 هزار واحد صنعتی اکنون با مشکل کمبود نیروی متخصص مواجه است، زیرا به دلیل نبود امکانات رفاهی، نیروهای توانمند و متخصص از فعالیت در این شهرک خودداری می کنند.
وی اظهار امیدواری کرد دولت چهاردهم در مسیر توسعه اقتصاد کشور وضعیت و موقعیت در خور توجه شهرک صنعتی اشتهارد را مورد بررسی و توجه خاص قرار دهد تا زمینه ترغیب صاحبان سرمایه برای ایجاد تحول در بخش تولید این شهرک صنعتی مهم مهیا شود.
عضو هیات مدیره انجمن تخصصی صنایع همگن سلولزی البرز گفت: محرومیت از امکانات لازم از جمله نبود محور تردد ایمن مناسب برای دسترسی‌ آسان به شهرک صنعتی اشتهارد با عدم تمایل سرمایه گذاری بخش خصوصی در این شهرک صنعتی همراه شد است
مهدی زاده افزود: در صورت ایجاد حمل و نقل ریلی و نیز ساخت مسکن کارگری ، قطعا تحولی شگرف در پویایی و تقویت‌ این شهرک مهم صنعتی را تجربه خواهیم کرد
وی در ادامه اظهاراتش به نقش پررنگ صنایع مبلمان صادرات محور البرز که اخیرا در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپا شد اشاره کرد و افزود: صنعتگران مبلمان استان در این نمایشگاه خوش درخشیدند
وی تاکید کرد: با ایجاد زیر ساخت های لازم امکان توسعه و رونق بیش از پیش صنعت مبلمان در استان البرز وجود دارد
وی اضافه كرد: رونق در حد انتظار صنعت چوب و مبلمان البرز همراهی و اهتمام ویژه مسوولان ذیربط را طلب می کند.
انتهای پیام/
https://sedayesanatgar.ir/vdcb.5b8urhb08iupr.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما