کد مطلب : ۱۸۴۹
plusresetminus
پروژه پیاده راه شاه عباسی درکرج، که با هدف احیای هویت تاریخی و فرهنگی این شهر در حال اجراست، با استقبال و حمایت بسیاری از سوی شهروندان و مسئولان روبرو شده است.
تلاش شهرداری کرج برای احیای هویت تاریخی و فرهنگی شهر

 

 
مهرداد کیانی، شهردار کرج، در برنامه "البرز من سلام" در خصوص پیاده راه شاه عباسی گفت: این پروژه که در حوالی میدان شاه عباسی در حال اجراست، با ایجاد فضایی مناسب برای پیاده روی و گردشگری، می تواند به یکی از جاذبه های اصلی شهر کرج تبدیل شود.
شهردارکرج در ادامه این برنامه رادیویی با تاکید براهمیت تاریخی و فرهنگی میدان شاه عباسی، گفت: شهر کرج یک شهر بااصالت و تاریخی است و میدان شاه عباسی و کاروانسرای شاه عباسی با قدمت چند صد ساله می تواند به یک جاذبه فرهنگی و تاریخی شهر تبدیل شود.
کیانی گفت: هدف ازاجرای این پروژه تبدیل میدان شاه عباسی به یک نقطه ثقل فرهنگی در شهر کرج است. فضایی که علاوه بر ایجاد امکان پیاده روی و گردشگری برای شهروندان، بتواند به احیای هویت تاریخی و فرهنگی شهر نیز کمک کند.
شهردارکرج ضمن عذرخواهی از کسبه و اهالی محل به خاطر مشکلاتی که برای آنها در اجرای پروژه ایجاد شده، افزود: قطعا اجرای اینگونه پروژه ها می تواند یکی از جذابیتهای شهر کرج در آینده نزدیک شود و مدیریت شهری کرج در تلاش است تا به جد پروژه های عمرانی را در زمان خود و به سرعت تکمیل کند تا شهروندان از مزایای آن بهره مند شوند.
وی در پایان ابرازامیدواری کرد، با اجرای کامل این پروژه و همکاری هرچه بیشتر شهروندان ومسئولان، پیاده راه شاه عباسی به یکی از نقاط عطف شهرکرج تبدیل شود و بتواند نقش مهمی در توسعه فرهنگی و گردشگری این شهر ایفا کند.
https://sedayesanatgar.ir/vdcd.o0f2yt0jna26y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین اخبار