مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین " تیپیکو" با بیان اینکه برای افزایش صادرات برنامه مدونی طراحی و اجرا میشود، گفت: شرکتهای گروه دارویی تامین حدود ۸ همت از دانشگاههای علوم پزشکی طلب دارند.
به گزارش روابط عمومی تیپیکو، دکتر عقیل آرین نژاد در بازدید دکتر مرتضی لطفی، عضو هیاتمدیره سازمان تامین اجتماعی از شرکت کارخانجات داروپخش که با حضور جمعی از مدیران و مشاوران این مجموعه برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر مجموعههای دارویی کشور با چالشهای متعددی رو به رو است.
وی افزود: نقدینگی یکی از چالشهای صنعت دارویی کشور است و بانکها هم در این شرایط در تامین نقدینگی نقش آفرینی نمیکنند.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین " تیپیکو" با بیان اینکه در حال حاضر قیمت مواد اولیه دارویی به نسبت سالهای گذشته افزایش قابل توجهی یافته است، بیان کرد: در حال حاضر صنعت دارویی کشور حدود ۲۰ همت از دانشگاههای علوم پزشکی طلب دارد و مطالبات این حوزه انباشته شده است.
دکتر آریننژاد با اشاره به اینکه شرکتهای عضو شرکت سرمایه گذاریی دارویی تامین حدود ۸ همت از دانشگاههای علوم پزشکی طلب دارند، عنوان کرد: دوره وصول مطالبات در صنعت دارو و شرکتهای پخش افزایش یافته و این موضوع سبب ایجاد مشکلات در حوزه تامین مواد اولیه و به تبع آن اخلال در تولید دارو شده است.
وی با تاکید بر اینکه کمبود دارو به دلیل کمبود نقدینگی است که در این حوزه نیازمند حمایت بیشتری هستیم ، تصریح کرد: در سال گذشته ۹۰ درصد سود شرکتهای تیپیکو تقسیم شده و سرمایه گذاری در این بخش از محل سود مورد توجه قرار نگرفته، در شرکتهای دیگر برخلاف شرکتهای تیپیکو به بخش سرمایه گذاری از طریق سود توجه بیشتری شده و مورد اهتمام قرار گرفته است.
دکتر آرین نژاد با بیان اینکه برای حل مشکلات شرکت کارخانجات داروپخش دکتر عابدینی از جوانان نخبه صنعت داروی کشور در این بخش به عنوان مدیرعامل انتخاب شده است، گفت: با حضور دکتر عابدینی مشکلات این شرکت کاهش یافته و اقدامات خوبی در حال انجام است.
وی با بیان اینکه یکی از برنامه های ما در تیپیکو افزایش سهم بازار در سال جاری است و در این راه به کمک همه همکاران نیاز داریم، ادامه داد: در سالجاری برای صادرات برنامه ویژه ای داریم و امیدواریم که بتوانیم در حوزه صادرات فعال تر از سالهای قبل عمل کنیم.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین " تیپیکو" با بیان اینکه برای صادرات توجه و دریافت GMP ضروری و نیازمند اهتمام جدی است، ادامه داد: برای صادرات کارگروه و برنامه ویژه داریم و به دنبال افزایش صادرات هستیم، افزود: برنامهریزی خیلی خوبی برای صادرات در سالجاری انجام شده بطوریکه پیش بینی میکنیم در سه ماه ابتدایی سال بتوانیم در بخش محصولات نهایی به میزان کل سال ۱۴۰۲ صادرات داشته باشیم. وامیدواریم در این زمینه به جایگاه واقعی خود برسیم.
انتهای پیام/