صدای صنعتگر- دبیر اورژانس کسب و کار اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز آخرین اقدامات انجام شده در اورژانس کسب و کار اتاق بازرگانی البرز را تشریح کرد.
به گزارش صدای صنعتگر، مسعود قاسمی با بیان اینکه از زمان آغاز به کار اورژانس کسب و کار نخست اطلاع رسانیهای لازم در مورد تشکیل آن به تمامی اعضای اتاق البرز و فعالان اقتصادی استان انجام شد، اظهار داشت: در همان چند روز ابتدایی تعداد زیادی مراجعه کننده به اورژانس کسب و کار داشتیم که به طرح مشکلات خود پرداختند.
وی با بیان اینکه عمده مشکلات اشاره شده از سوی صنعتگران و تولیدکنندگان استان برای طرح در اورژانس کسب و کار در رابطه با موضوعات مالیاتی، تامین اجتماعی، دارایی و مسئله برگشت ارز بوده است: پروندههایی هم در ارتباط با مسئله شرکتها با سازمان صمت، گمرک، بانک مرکزی بررسی شد. دراین میان موضوعات طرح شده در برخی پروندهها در ارتباط بامشکل صنعتگران با شهرداری در بحث زمین بوده است.
دبیر اورژانس کسب و کار اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز تاکید کرد: بعد از طرح مشکلات از سوی فعالان اقتصادی استان بر حسب موضوعات قابل بررسی، تمامی پروندهها دسته بندی شد، در این میان تعدادی از این پروندهها به کارشناسان و مشاوران اتاق و بخشی دیگر هم به کمیسیونهای تخصصی اتاق ارجاع داده شد.
وی افزود: پس از ارائه راهکارهای کارشناسانه از سوی کمیسیونهای تخصصی، مشاوران و کارشناسان اتاق البرز، توسط اورژانس کسب و کار بر اساس این نقطه نظرات کارشناسی اقدامات لازم برای برای پیگیری مشکلات طرح شده از سوی صنعتگران و تولیدکنندگان استان در دستور کار قرار گرفت.
قاسمی با بیان اینکه اورژانس کسب و کار اتاق بازرگانی البرز در حل این مشکلات بطور مستقیم نمیتواند دخالتی داشته باشد، گفت: اورژانس به عنوان یک تسهیل گر مسیری که باید برای رفع مشکلات شرکتهای تولیدی صنعتی طی کرد را به خوبی میشناسد و به همین دلیل مسئله صنعتگران را درست در همان نقطه ای طرح میکند که میتواند گره گشا باشد.
وی تاکید کرد: در نهایت با پیگیری اورژانس کسب و کار، اقدامات لازم برای اخذ مصوبات از ارگانهای اجرایی به نفع صنعتگران و تولیدکنندگان دنبال میشود.
دبیر اورژانس کسب و کار اتاق البرز یادآور شد : برخی موضوعات طرح شده در اورژانس کسب و کار اتاق ناشی از اشتباهات خود شرکتها در رعایت نکردن مفاد و آئین نامههای ارگان هایی مانند تامین اجتماعی و یا دارایی بوده است که گاهی هزینههایی را برای آنها دربر داشته است، ادامه داد: در این مورد هم نقطه نظرات کارشناسانه از سوی مشاوران اتاق راهنمایی لازم برای اصلاح روند مالیاتی و تامین اجتماعی این شرکتها ارائه میشود.
وی با اشاره به اینکه بالغ بر 61 پرونده در اورژانس کسب و کار اتاق البرز بررسی شده است، افزود: از این تعداد بالغ بر 29 پرونده به کمیسیونهای تخصصی اتاق و21 مورد هم به مشاوران اتاق ارجاع داده شد.
قاسمی گفت: از مجموع پروندههای ارسال شده به اورژانس کسب و کار اتاق بازرگانی البرز بالغ بر 3 پرونده به علت عدم ارسال مستندات و عدم پیگیری از سوی شرکتهای مربوطه از دستور بررسی خارج شده است.
وی تاکید کرد: در این میان موضوعات طرح شده در سه پرونده دیگر هم مستقیما و بدون ارجاع به کمیسیونها و مشاوران اتاق و در قالب برگزاری جلسات کارشناسانه بررسی شد.